Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Stenturi traheobronsice din silicon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2500 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Compensat prin casele judetene de sanatate!

Transparenta si radiopacitate (Novatech GSS)

Stifturi umplute cu sulfat de aur si bariu, care combina o buna vizibilitate cu raze X si o monitorizare optimizata a tesuturilor supuse endoscopiei.

Gama larga pentru o potrivire perfecta

Conditia sine qua non a tolerantei absolute la stenturi este utilizarea unui stent care se potriveste perfect nevoilor pacientului. Din acest motiv si pentru a fi pregatiti pentru orice situatie posibila, este imperativ ca medicul sa aiba o gama de baza de diferite tipuri, diametre si lungimi de stenturi. Stenturile nu pot fi taiate pentru a evita riscul de granulare si pentru a asigura clearance-ul mucociliar (va rugam sa consultati instructiunile de utilizare).

Sistem anti-migratie in varf

In functie de model, 2, 3 sau 4 randuri de varfuri sunt situate pe fata exterioara a stentului. Datorita formei lor, stifturile reduc riscul migrarii stentului prin fixarea acestuia intre inelele cartilaginoase ale arborelui traheobronsic. Modelul de stent previne reflexele de tuse. Stifturile reduc contactul direct intre suprafata stentului si mucoasa si distribuie presiunea uniform intre zonele mici ale stifturilor.

Suprafata neteda antiaderenta

Interiorul stentului este tratat cu un strat de silicon care ii face suprafata antiaderenta, ceea ce minimizeaza riscul de blocaje si imbunatateste clearance-ul mucociliar. Mucoasa tolereaza extrem de bine suprafata stentului. Testele in vitro au aratat ca suprafata de silicon a stenturilor NOVATECH GSS si DUMON este foarte eficienta in comparatie cu alte stenturi de pe piata.

Capete tesite Capetele stenturilor sunt concepute pentru a reduce riscul de acumulare de mucus. Sunt special tesite pentru a fi atraumatice si pentru a imbunatati clearance-ul mucociliar.

Silicon de calitate medicala

(fara restrictii, peste 29 de zile) Stenturile Easy Placement pot fi plasate cu usurinta cu aplicatorul de stent TONN NOVATECH sub bronhoscopie rigida.

Stenturile cu indepartare usoara pot fi indepartate cu usurinta prin apucarea lor cu o penseta rigida si tragerea lor in interiorul unui bronhoscop rigid.

Indicatii

Mentinerea permeabilitatii cailor respiratorii dupa eliminarea sau dilatarea unei stricturi, in special in urmatoarele cazuri:

Tumori traheobronsice

Stricturi traheobronsice cicatriciale

Stenoza traheobronsica dupa anastomoza, rezectie sau transplant pulmonar

Reducerea diametrului datorita alterarilor intraluminale, extraluminale si intramurale

Datorita tehnicitatii produselor va rugam consultati medicul dumneavoastra cu privire la dimensiunile necesare (diametru intern, diametru extern, lungime) inainte de a comanda.

Produse nereturnabile daca au fost desigilate din motive de protectie a sanatatii Conform Pct. e, Art.16 din OUG nr. 34/2014, privind produsele farmaceutice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura