Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Canula traheala Montgomery Extra-Long

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1550 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Compensat prin casele judetene de sanatate !

Seria 6200 Extra-Long Safe-T-Tube este conceputa pentru a oferi chirurgului libertatea totala de a personaliza membrele intraluminale la orice lungime dorita. Membrele scurtate pot fi comandate direct de la unitatea noastra, furnizate nesterile. Va rugam sa acordati pana la 4 zile lucratoare pentru comenzile personalizate.

Disponibil in dimensiunile 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm, 15 mm si 16 mm (diametru exterior), fie in silicon transparent, fie radiopac, pentru implanturi. Fiecare set Safe-T-Tube include tubul, doua seturi Plug / Ring, Instructiuni de utilizare si un PATIENT-PAK (inclusiv Instructiuni de curatare si ingrijire si un container de depozitare pentru seturile Plug / Ring).

Utilizarea prevazuta

Pentru a mentine o cale respiratorie traheala adecvata, precum si pentru a oferi sprijin in traheea stenotica care a fost reconstituita sau reconstituita

Indicatii

Leziuni laringotraheale acute

Stenoza traheala intratoracica
Traheea reconstituita

Stenoza traheala atunci cand traheea cervicala sau toracica nu poate fi reparata

Rezectia segmentara si anastomoza

Traheea cervicala care nu poate fi reparata

Datorita tehnicitatii produselor va rugam consultati medicul dumneavoastra cu privire la dimensiunile necesare (diametru intern, diametru extern, lungime) inainte de a comanda.

Produse nereturnabile daca au fost desigilate din motive de protectie a sanatatii Conform Pct. e, Art.16 din OUG nr. 34/2014, privind produsele farmaceutice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura