Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Canula traheala Montgomery Standard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1550 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Compensat prin casele judetene de sanatate !

Seria 4200 Standard Safe-T-Tube este designul original cu dimensiuni care vor functiona pentru majoritatea cazurilor chirurgicale. Membrele scurtate pot fi comandate direct de la unitatea noastra, furnizate nesterile. Va rugam sa acordati pana la 4 zile lucratoare pentru comenzile personalizate.

Disponibil in dimensiunile 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm, 15 mm si 16 mm (diametru exterior), fie in silicon transparent, fie radiopac, pentru implanturi. Fiecare set Safe-T-Tube ? include tubul, doua seturi Plug / Ring, Instructiuni de utilizare si un PATIENT-PAK (inclusiv Instructiuni de curatare si ingrijire si un container de depozitare pentru seturile Plug / Ring).

Datorita tehnicitatii produselor va rugam consultati medicul dumneavoastra cu privire la dimensiunile necesare (diametru intern, diametru extern, lungime) inainte de a comanda.

Produse nereturnabile daca au fost desigilate din motive de protectie a sanatatii Conform Pct. e, Art.16 din OUG nr. 34/2014, privind produsele farmaceutice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura