Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Canula traheala cu balonas si linie de aspiratie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

465 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Compensat prin casele judetene de sanatate !

TRACOE comfort: Tuburile extrem de confortabile pentru termen lung au fost in mod traditional fabricate manual in ultimele sase decenii. Acestea se caracterizeaza prin moliciune si flexibilitate si sunt deosebit de economice datorita durabilitatii lor.

TRANSPARENTE, MOI SI FLEXIBILE

TRACOE tuburile de traheostomie de confort sunt fabricate din material polimeric clar (fara DEHP), ceea ce le face atat de moi, cat si foarte usoare. Nu trebuie sa fie indepartate pentru terapia cu raze X sau cu cobalt. Un tub confort TRACOE cantareste doar aproximativ o treime dintr-un tub conventional de argint de aceeasi marime. Deoarece sunt transparente, este foarte usor sa se asigure ca acestea sunt perfect curate.

MAXIM DE CONFORT POSIBIL

Dupa cum sugereaza si numele, tuburile confort TRACOE sunt proiectate pentru a fi la fel de confortabile pentru purtatorii permanenti dupa traheostomie sau laringectomie. Aspectul lor discret este un beneficiu suplimentar. Pentru a asigura o calitate optima, acestea sunt inca realizate manual - un efort suplimentar care ofera confort maxim pentru pacient.

MODELE SI DIMENSIUNI

Toate tipurile de tuburi sunt disponibile in mai multe dimensiuni si modele diferite. Acest optiune faciliteaza selectarea tubului adecvat pentru anatomia respectiva a pacientului. Disponibil si confort TRACOE plus cu un unghi diferit de indoire si dubla fenestratie. Lungimea tubului confort plus este standard sau extra lung din material medical siliconat transparent sau opac, lucrata manual, moale si confortabila.

Datorita tehnicitatii produselor va rugam consultati medicul dumneavoastra cu privire la dimensiunile necesare (diametru intern, diametru extern, lungime) inainte de a comanda.

Produse nereturnabile daca au fost desigilate din motive de protectie a sanatatii Conform Pct. e, Art.16 din OUG nr. 34/2014, privind produsele farmaceutice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura