Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Descriere
Compensat prin casele judetene de sanatate !

Tracoe canule traheale mini pentru copii

Tuburile de traheostomie pediatrice au fost concepute in special pentru nou-nascuti, sugari si copii mai mari. Ne-am concentrat in special pe designul flansei si pe utilizarea de materiale confortabile.

TRACOE mini este un tub moale, special pentru copii , cu pereti subtiri, dar stabil,rezistent la indoire si radio-opac , care nu contine DEHP. Flansa are o suprafata inclinata pentru a optimiza potrivirea.

Obturatorul special conceput este extrem de practic. Manerul in forma de inel asigura introducerea tuburilor in siguranta si usor, in ciuda dimensiunilor mici si a materialelor diferite. Extensii, snururi de prindere, filtre schimbatoare de caldura / umiditate si comprese speciale sunt disponibile pentru a se potrivi cu tuburile TRACOE pentru copii.

Pentru a asigura cea mai buna solutie pentru fiecare pacient tanar, TRACOE mini este disponibil in 12 dimensiuni diferite, in pachet steril .

DIMENSIUNI:

Diametru intern 2,5-6mm

Lungimi 34-67 mm

Setul contine dispozitiv farmaceutic steril si nu poate fi returnat dupa desigilare potrivit dispozitiilor art. 10 lit. c) din O.G. nr. 130/2000

Datorita tehnicitatii produselor va rugam consultati medicul dumneavoastra cu privire la dimensiunile necesare (diametru intern, diametru extern, lungime) inainte de a comanda.

Produse nereturnabile daca au fost desigilate din motive de protectie a sanatatii Conform Pct. e, Art.16 din OUG nr. 34/2014, privind produsele farmaceutice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura